Informations de

Moulin des Vernes

Agence De Voyage, Camping, Parc, Agence Immobilière, Hôtel à Bourgogne-Franche-Comté

Grandes Tannières, 58230 Ouroux-en-Morvan, France

Obtenir un itinéraire

Fuseau horaire: Europe/Paris

Latitude: 47° 09' 46.6956" N
Longitude: 3° 56' 26.448" E

4.30

+33 9 74 76 08 18

http://www.morvan.info/

Moulin des Vernes, Bourgogne-Franche-Comté

Moulin des Vernes est une Agence De Voyage, Camping, Parc, Agence Immobilière, Hôtel est situé à Ouroux-en-Morvan, Bourgogne-Franche-Comté. L'adresse de la Moulin des Vernes est Grandes Tannières, 58230 Ouroux-en-Morvan, France. Si vous avez besoin de service, vous pouvez les contacter via le site Web ou par téléphone au numéro suivant +33 9 74 76 08 18.

La latitude de Moulin des Vernes est 47.162971, et la longitude est 3.94068. Moulin des Vernes est situé à Ouroux-en-Morvan, avec les coordonnées gps 47° 09' 46.6956" N and 3° 56' 26.448" E.

Le fuseau horaire de l'endroit est Europe/Paris, le site web est http://www.morvan.info/. Si vous avez des questions, s'il vous plaît laissez un commentaire.

Agence De Voyage , Camping , Parc , Agence Immobilière , Hôtel

Horaires
Lundi: Open 24 hours
Mardi: Open 24 hours
Mercredi: Open 24 hours
Jeudi: Open 24 hours
Vendredi: Open 24 hours
Samedi: Open 24 hours
Dimanche: Open 24 hours
Latitude47.162971Longitude3.94068
Code postal58230DMS Lat47° 09' 46.6956" N
DMS Lng3° 56' 26.448" EGeoHASHu06u39v80rpbx
UTM Zone31TUTM(E)571297.7529823441
UTM(N)5223703.945894414Fuseau horaireEurope/Paris
PaysFranceRégionBourgogne-Franche-Comté
Avis recommandés
*** (01/07/2017 15:46)
Heerlijk genoten van mijn vakantie samen met mijn vismaat in een comfortabel huisje in een prachtige omgeving aan het water. We zijn zeer gastvrij ontvangen en uitstekend verzorgd! Volgend jaar kom ik graag terug. Zeker een aanrader dus! Groeten Stefan

*** (09/10/2015 00:28)
Samen met mijn partner heb ik een heerlijke vakantie beleefd op het Domain Moulin Des Vernes. De woning waarin wij verbleven is oud, maar dat was ook een wens, om in een authentieke Frans verblijf te logeren. De woning is voorzien van alle gemakken en heeft een heerlijk " bruin" karakter. De woning is overigens heerlijk koel wanneer de temperaturen buiten oplopen. Als het in de avond wat kouder wordt, is het heerlijk toeven bij de grote houtkachel. De omgeving is bijzonder mooi en bovenal is het erg rustig en in het meertje heb ik menig karper verschalkt. Ook hebben we heerlijk privé op onze twee terrassen kunnen zitten en van het prachtige uitzicht kunnen genieten. Dit is pas écht onthaasten!

Wij hebben hier in volledige rust vertoefd met veel privacy en zonder luidruchtige buren. Moulin des Vernes kan erop rekenen dat wij daar weer terug gaan komen.

Toen ik de recensie las van Derk & Jolante, kreeg ik het idee dat zij op een geheel ander locatie waren geweest dan ik. Maar dat is niet zo! Ik zag in het gastenboek van Moulin des Vernes, dat zij erg tevreden waren geweest. Uit internet lijkt ook dat deze familie kennelijk bezig is Moulin des Vernes onderuit te halen. Op ZOOVER waren ze zelfs zover gegaan om twee nagenoeg dezelfde zeer negatieve recensies te plaatsen onder verschillende namen. (door Zoover inmiddels verwijderd) Dit deden zij mogelijk omdat zij achteraf met een schadevergoeding werden geconfronteerd. Als er iets niet werkt moet je de beheerder inschakelen en niet zelf gaan proberen de zaken te repareren met als gevolg dat het te repareren voorwerp door jouw toedoen geheel wordt vernield. "Eigen schuld dikke bult" en dan niet naar een ander wijzen.

*** (22/04/2017 21:47)
Een super leuke en gezellig familie en een mooie en rustige omgeving.
Het huis waar wij in hebben gezetten is mooi en lekker groot, de kamers zijn lekker ruim, mooie badkamer.
Allemaal prima.
Nog paar dagen en dan zitten we er weer.

*** (04/09/2015 14:44)
Wij zijn hier afgelopen zomer 2 weken geweest, op zich is de locatie heerlijk maar helaas wel met de nodige kanttekeningen. De huizen en het terrein hebben veel achterstallig onderhoud en zijn gewoonweg niet schoon. Veel spinnenwebben en dan bedoel ik echt veel, onnodig veel stof en vettigheid in de huisjes. De bootjes en surfplanken die ter beschikking liggen zijn oud en vies, ik ben eerst 4 uur bezig geweest om ze met Jif weer enigszins toonbaar te krijgen. De eigenaren zijn vriendelijke mensen maar maken zich duidelijk niet zo druk meer om de details, de "Franse slag" is hier wel ingesleten. Naast het grote huis grenst direct de camping, het afwashok en het openbare toilet zijn gelegen in het grote huis, van enige privacy is dus helaas geen sprake meer. De hele dag en avond lopen er gasten langs je terras.
Ook is de populaire wifispot gelegen naast het grote huis, je moet dus geen bezwaar hebben tegen luidruchtige buren de hele avond naast je huis. Ook het aanwezige servies en bestek is zeker niet compleet, wij hebben zelf het een en ander bij moeten kopen.
De grootste verbazing kwam echter na thuiskomst toen bleek dat de eigenaren ons aansprakelijk stelden voor schade aan de riolering en deze van de borg werd ingehouden.
Gedurende ons verblijf heb ik het sifon moeten losmaken om een oude verstopping te verhelpen, wat uit de sifon kwam laat zich wel raden. Bij het terugplaatsen van het sifon, wat door de constructie onder spanning moest gebeuren,welke inmiddels 20 jaar oud was is er een stukje afgebroken van de pvc buis.
Het even "uit de brand helpen" van de eigenaar heeft mij dus 40 euro gekost want de eigenaar is van mening dat ik aansprakelijk ben. Als interieurbouwer weet ik echt wel wat ik doe en de pijp was poreus door alle jaren, dit is gewoon bedrijfsrisico van de verhuurder. Voor mij een onacceptabele zaak en een enorme domper op het over het algemeen goede gevoel wat wij hadden over deze locatie even los van de eerder genoemde gebreken.
Helaas, geen aanrader dus van onze kant.
Nous ne partagerons jamais votre email avec qui que ce soit.